Archive Pages Design$type=blogging

Croxy Proxy

Croxy Proxy ile yasak olan erişime kapatılan sitelere anında giriş yapabilirsiniz.Croxy Proxy Online Proxy Servisi Tıkla.



CroxyProxy, ile engellenen sitelere programsız olarak giriş yapabilirsiniz.Croxy Proxy sistemi vekil sunucu hizmeti sağlayan web proxy servisidir.Çalışma mantığı ise şöyle işlemektedir; croxyproxy web sitesi sunucusu başka ülkelerde barındığından ötürü örnek olarak Türkiye'de engellenmiş olan yani yasaklı olan siteye croxy proxy sunucusunu kullanarak başka ülkeden bağlanıyormuş gibi gözüküyorsunuz bu sayede yasak olan siteye anında erişiyorsunuz.

Croxy Proxy sistemi tamamen ücretsiz olan yalnızca site üzerinde reklam sunarak hizmet vermeye devam eden bir sistemdir.Croxy Proxy sistemi ip adresinizi gizleyerek sizi bulmak isteyen yada takip etmek isteyen kötü niyetli kişilerin önüne geçer.Ayrıca kişisel verileriniz kayıt altına alınmaz internette girdiğiniz siteler gizli kalır bu sayede nerelere girdiğiniz hiç bir şekilde bulunamaz.

Peki Croxy Proxy nasıl kullanılır?
Yapılması gereken olay çok basit altta yer alan resimde görüldüğü gibi sitemizin en üst kısmında yer alan kısma girip adresi yazıcaksınız mesela google.com sonra giriş yap diyeceksiniz tüm işlemler bu kadar.



Croxy Proxy Kullanmak İstemiyorum? Başka Yöntem Var Mı?
Yasak olan siteye giriş yapmak için dns ayarlarını değiştirebilirsiniz.Bunun için sitemizde dns nasıl değiştirilir ile ilgili bir makale mevcut resimli olarak bu makalede dns ayarlarını rahatlıkla yapabilirsiniz.

buyrun link: http://www.vktunnel.club/2018/09/dns-degistirme.html

COMMENTS

Ad

Android Vpn Android Vpn Programları Android Yasaklı Sitelere Giriş Dns Dns Adresleri Dns Ayarları Genel Mobil Dns Ayarları Mobil Vpn Nudevista Proxy Chrome proxy site Proxy Siteleri proxy sites proxy sitesi vpn Vpn Chrome Vpn Chrome Eklentileri Vpn Uygulaması Vpnhub Web Proxy Chrome xhamster xhamster giriş xhamster ktunnel xhamster proxy xhamster vpn xvideos yasaklı giriş Yasaklı Giriş Eklentisi yasaklı sitelere giriş
false
ltr
item
Ktunnel - Vtunnel - Yasaklı Sitelere Giriş: Croxy Proxy
Croxy Proxy
Croxy Proxy ile yasak olan erişime kapatılan sitelere anında giriş yapabilirsiniz.Croxy Proxy Online Proxy Servisi Tıkla.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgPdeL_ethfvuaAK_UmYc8pseBplHf_VtS6U7vqcpVoxsnD7H4Yh2i1mzfYD2-SYcks_qUmjfgq5di-f61uJWXU0LcmR0u-oqjLCwk4HSQOoFOPKgpfzoqgrqcrUAkg1hgsv12ZoURLCa0/s320/vpn.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgPdeL_ethfvuaAK_UmYc8pseBplHf_VtS6U7vqcpVoxsnD7H4Yh2i1mzfYD2-SYcks_qUmjfgq5di-f61uJWXU0LcmR0u-oqjLCwk4HSQOoFOPKgpfzoqgrqcrUAkg1hgsv12ZoURLCa0/s72-c/vpn.jpg
Ktunnel - Vtunnel - Yasaklı Sitelere Giriş
http://ktunnel.sayfan.net/2019/01/croxy-proxy.html
http://ktunnel.sayfan.net/
http://ktunnel.sayfan.net/
http://ktunnel.sayfan.net/2019/01/croxy-proxy.html
true
7932380528858773390
UTF-8
Not found any posts TÜMÜNÜ GÖSTER Devamını Oku. Reply Cancel reply Delete By Anasayfa PAGES POSTS TÜMÜNÜ GÖSTER BUNLARDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR; LABEL ARCHIVE Ne Aramıştınız? Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago