Archive Pages Design$type=blogging

Proxy Programı 2018

Proxy programları, en iyi proxy programı, en sağlam proxy programı.



Proxy Programı 2018
Merhaba değerli internet kullanıcıları herkesin bildiği gibi internette sörf yapmak imkansız hale geldi.Bunun en belirgin nedeni bazı kişilerin interneti kötü niyetle kullanmasıdır.Bir çok popüler video paylaşım sitesinde bazı içerikler hukuka aykırı olduğu siteler erişime kapatılıyor bunun neticesinde olan interneti yararlı şekilde kullananlara oluyor.Devletlerin internet yasaları bulunuyor bu yasalara uyulmadığında siteler cezalandırılıyor.

Daha önce geçtiğimiz günlerde wikipedia bilgi sitesi erişime kapatıldı.Bir çok bilgiyi  veri tabanında barındıran bu sitenin kapanması oldukça üzücü oldu.Ancak erişime kapatılan siteler tabi ki girilmeyecek anlamına gelmez.Bir çok farklı yöntem ile erişime kapatılan sitelere girebilirsiniz.Bunun için dilerseniz web proxu hizmeti sağlayan ktunnel servisimizi kullanabilirsiniz.Eğer program kullanmak isterseniz sizlere bir kaç program tavsiye edeceğim.

İşte 2018 yılının en iyi vpn proxy hizmeti veren programları..

Hotspot Shield
Bu program ile internette giremediğiniz sitelere girebilir videoları seyredebilirsiniz.VPN tabanlı bir yazılım olan Hotspot Shield, ülkemizde internet kullanıcılarının genellikle VPN programı ve yasaklı ve engelli sitelere giriş programı olarak adlandırdıkları yazılımların başında gelmektedir. Hem internet hem de yerel ağlar üzerinde kullanıcıları karşılaşabilecekleri her tür çevrimiçi tehdide karşı koruyan Hotspot Shield, kişisel gizliliği güvence altına almak için IP adresinizi gizler ve internet üzerinde anonim olarak dolaşmanıza olanak sağlar.

İndirmek için tıkla

UltraSurf
Ultrareach Internet Corporation tarafından geliştirilen bir yazılım olan UltraSurf'ün ilk geliştirilme nedeni Çin'de yaşayan internet kullanıcılarına özgür ve güvenli bir çevrimiçi ortam sunmaktı. Bu amaçla yola çıkan program şu an dünya üzerinde en çok kullanılan engelli sitelere giriş, anti-sansür ve kişisel internet gizliliği koruma programı olarak dikkat çekmektedir ve milyonlarca insan tarafından kullanılmaktadır.

İndirmek için tıkla

Betternet
Betternet programı, Windows işletim sistemli PC kullanıcılarının en kolay yoldan ücretsiz ve sınırsız bir VPN deneyimine ulaşmalarını sağlayabilen araçlar arasında. Uygulamanın sunduğu VPN hizmeti sayesinde hem engelli web sitelerine ve engelli web servislerine giriş mümkün hale geliyor, hem de ortak internet kullanımı gerçekleştirilen yerlerde kullanıcı gizliliği ve verilerinin korunması da mümkün oluyor.

İndirmek için tıkla

TunnelBear
TunnelBear internet trafiğinizi yönlendirmek ve dünya üzerinde farklı bir ülkeden internete giriyormuşsunuz gibi görünmek için kullanabileceğiniz başarılı bir programdır. Böylelikle internet üzerinde anonim olarak özgürce gezinerek kimliğinizi saklayabilirsiniz.

İndirmek İçin Tıkla

COMMENTS

Ad

Android Vpn Android Vpn Programları Android Yasaklı Sitelere Giriş Dns Dns Adresleri Dns Ayarları Genel Mobil Dns Ayarları Mobil Vpn Nudevista Proxy Chrome proxy site Proxy Siteleri proxy sites proxy sitesi vpn Vpn Chrome Vpn Chrome Eklentileri Vpn Uygulaması Vpnhub Web Proxy Chrome xhamster xhamster giriş xhamster ktunnel xhamster proxy xhamster vpn xvideos yasaklı giriş Yasaklı Giriş Eklentisi yasaklı sitelere giriş
false
ltr
item
Ktunnel - Vtunnel - Yasaklı Sitelere Giriş: Proxy Programı 2018
Proxy Programı 2018
Proxy programları, en iyi proxy programı, en sağlam proxy programı.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgNeQRHJ8Q0nOlF1eN2zEH_CwjXLY1d9XacNU5bY2BDNJfE1qGi9teBSHujU54xII_CUvB_LYBkpNGY028Hsh8xOl-8i4gH6t4IhBLClxL4WmWVTMMPFfyTYOUF9LiicfuFhxwDDBnsc20/s320/proxyprogramlari.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgNeQRHJ8Q0nOlF1eN2zEH_CwjXLY1d9XacNU5bY2BDNJfE1qGi9teBSHujU54xII_CUvB_LYBkpNGY028Hsh8xOl-8i4gH6t4IhBLClxL4WmWVTMMPFfyTYOUF9LiicfuFhxwDDBnsc20/s72-c/proxyprogramlari.jpg
Ktunnel - Vtunnel - Yasaklı Sitelere Giriş
http://ktunnel.sayfan.net/2018/11/proxy-programi-2018.html
http://ktunnel.sayfan.net/
http://ktunnel.sayfan.net/
http://ktunnel.sayfan.net/2018/11/proxy-programi-2018.html
true
7932380528858773390
UTF-8
Not found any posts TÜMÜNÜ GÖSTER Devamını Oku. Reply Cancel reply Delete By Anasayfa PAGES POSTS TÜMÜNÜ GÖSTER BUNLARDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR; LABEL ARCHIVE Ne Aramıştınız? Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago