Archive Pages Design$type=blogging

Vpn İndir (En İyi Vpn Programı)

Vpn İndir , sayfamızda değerli okurlarımıza vpn programları hakkında bilgiler sunduk.Bir çok kişi internette dolaşmak için bazı proxy prog...



Vpn İndir
Vpn İndir, sayfamızda değerli okurlarımıza vpn programları hakkında bilgiler sunduk.Bir çok kişi internette dolaşmak için bazı proxy programlarına ihtiyaç duymaktadır.Bunun sebebi ise devletlerin uyguladığı engellemelerdir.Bu engellemeler 2 çeşittir.Tib vasıtasıyla mahkeme kararı tarafından dns adresleri ve siteler erişime kapatılır.Ancak bu kapatılan siteler ancak erişime kapatıldığı ülkeyi bağlamaktadır.Örnek vermek gerekirse mesela Türkiye'de youtube sitesi kapatılsa diğer ülkeler bundan etkilenmez.Diğer ülkeler rahatlıkla giriş yapabilir.

Peki Neden Siteler Erişime Kapatılır?
Bu sorunun pek çok yanıtı mevcut örneğin internet yasaları diye bir şey var.İnterneti kontrol almak amacıyla oluşturulan yasalardır.Örneğin terör propagandası, örgütler ile mesajlaşma yada bir takım yetişkin içerikli video ve resimler paylaşmak, kişi haklarına zarar verici yayınlar yapmak sitelerin kapanmasına neden olmaktadır.Daha önce türkiye'de sosyal medya siteleri erişime kapatılmıştır.Bunun sebebi ise bu saydığımız bu unsurlardan ötürüdür.

Yasaklı Sitelere Giriş İçin Hangi Vpn Programları Kullanılmalı?
Vpn programları arasında güvenli ve hızlı olanları sizler için araştırdım.Ortaya bir çok sonuç çıktı dilerseniz herhangi birini indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

En İyi Vpn Programları Şöyle;
1.Hotspot Shield İndir
Hotspot Shield, internet üzerinde kimliğinizi gizleyerek anonim olarak dolaşabileceğiniz ve yasaklı sitelere ekstra bir yazılıma ihtiyaç duymadan giriş yapabileceğiniz güçlü bir proxy programıdır.

DİL SEÇENEKLERİ Türkçe , İngilizce , Almanca , Fransızca , İspanyolca , Rusça

2.Vpn Unlimited İndir
VPN Unlimited ile kişisel bilgi güvenliğinizi sağlayabilir ve yasaklı sitelere erişebilirsiniz VPN Unlimited kullanıcılara engelli sitelere giriş yapma ve internette anonim gezinti yapabilme imkanı tanıyan bir VPN servisidir.

3.Ultrasurf İndir
UltraSurf, kullanıcılarına web üzerinde güvenli, gizli ve özgür bir ortamı ücretsiz bir şekilde sunan engelli sitelere giriş ve çevrimiçi güvenlik programıdır. Ultrareach Internet Corporation tarafından geliştirilen bir yazılım olan UltraSurf'ün ilk geliştirilme nedeni Çin'de yaşayan internet kullanıcılarına özgür ve güvenli bir çevrimiçi ortam sunmaktı. Bu amaçla yola çıkan program şu an dünya üzerinde en çok kullanılan engelli sitelere giriş, anti-sansür ve kişisel internet gizliliği koruma programı olarak dikkat çekmektedir ve milyonlarca insan tarafından kullanılmaktadır.

Not: UltraSurf yapısı nedeniyle bazı virüs programları tarafından zararlı yazılım olarak algılanabilmektedir. Bu nedenle alacağınız bir uyarı nedeniyle telaşlanmanıza gerek yoktur. Antivirüs yazılımınızı devre dışı bırakarak, programı sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz.

4.Tor Browser İndir
Tor Browser, çevrimiçi güvenliğinizi ve gizliliğinizi korumanın dışında engelli sitelere de giriş yapabileceğiniz güvenilir bir web tarayıcısıdır. Tor Browser, çevrimiçi güvenliğine ve gizliliğine önem veren bilgisayar kullanıcılarının internet üzerinde anonim olarak güvenli bir şekilde gezebilmesi ve internet alemindeki tüm engelleri ortadan kaldırarak gezinebilmesi için geliştirilmiş olan güvenilir bir internet tarayıcısıdır.

5.Betternet İndir
Betternet programını kullanarak bilgisayarınızdan sınırsız ve ücretsiz bir VPN servisine ulaşabilirsiniz. Betternet programı, Windows işletim sistemli PC kullanıcılarının en kolay yoldan ücretsiz ve sınırsız bir VPN deneyimine ulaşmalarını sağlayabilen araçlar arasında. Uygulamanın sunduğu VPN hizmeti sayesinde hem engelli web sitelerine ve engelli web servislerine giriş mümkün hale geliyor, hem de ortak internet kullanımı gerçekleştirilen yerlerde kullanıcı gizliliği ve verilerinin korunması da mümkün oluyor.

6.Zenmate İndir
enMate ile VPN ve proxyler üzerinden internete kolaylıkla giriş yapabilir ve kişisel gizliliğinizi muhafaza edebilirsiniz. Zenmate, hem masaüstü bilgisayarlarınız hem de Google Chrome, Mozilla Firefox ve Opera gibi tarayıcılarınız üzerinde eklenti olarak kullanabileceğiniz dünyanın en çok tercih edilen VPN programlarının başında gelmektedir. İnternette gizliliğinizi korurken, bir yandan da yasaklı sitelere kolayca ve güvenli bir şekilde giriş yapmak istiyorsanız ZenMate tam ihtiyacınız olan VPN programı!

Tüm programlar bu kadar bunları deneyip kullanabilirsiniz.

Vpn İndir Ücretsiz Vpn Proxy.

COMMENTS

Ad

Android Vpn Android Vpn Programları Android Yasaklı Sitelere Giriş Dns Dns Adresleri Dns Ayarları Genel Mobil Dns Ayarları Mobil Vpn Nudevista Proxy Chrome proxy site Proxy Siteleri proxy sites proxy sitesi vpn Vpn Chrome Vpn Chrome Eklentileri Vpn Uygulaması Vpnhub Web Proxy Chrome xhamster xhamster giriş xhamster ktunnel xhamster proxy xhamster vpn xvideos yasaklı giriş Yasaklı Giriş Eklentisi yasaklı sitelere giriş
false
ltr
item
Ktunnel - Vtunnel - Yasaklı Sitelere Giriş: Vpn İndir (En İyi Vpn Programı)
Vpn İndir (En İyi Vpn Programı)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgpKBxecMIthsb343FdJUvs5GKz_ZDiKOUZ9UC7oQMVqkGWegVCRT5dehYOlf3QLI7R5TomZQK8dLqXWdY0pq4WiHW7sFZVW6Qamc_P4Ki4UwGazj-MR6hGmEZnqEAPDniZj8eRgvX0mlo/s640/vpn.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgpKBxecMIthsb343FdJUvs5GKz_ZDiKOUZ9UC7oQMVqkGWegVCRT5dehYOlf3QLI7R5TomZQK8dLqXWdY0pq4WiHW7sFZVW6Qamc_P4Ki4UwGazj-MR6hGmEZnqEAPDniZj8eRgvX0mlo/s72-c/vpn.jpg
Ktunnel - Vtunnel - Yasaklı Sitelere Giriş
http://ktunnel.sayfan.net/2018/09/vpn-indir-en-iyi-vpn-program.html
http://ktunnel.sayfan.net/
http://ktunnel.sayfan.net/
http://ktunnel.sayfan.net/2018/09/vpn-indir-en-iyi-vpn-program.html
true
7932380528858773390
UTF-8
Not found any posts TÜMÜNÜ GÖSTER Devamını Oku. Reply Cancel reply Delete By Anasayfa PAGES POSTS TÜMÜNÜ GÖSTER BUNLARDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR; LABEL ARCHIVE Ne Aramıştınız? Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago