Archive Pages Design$type=blogging

İphone Yasaklı Sitelere Giriş Programı 2018

İphone Yasaklı Sitelere Giriş Programı 2018 ; Merhaba değerli okurlarımız bu yazımızda İphone yasaklı giriş hakkında bir çok bilgi vereceğ...



İphone Yasaklı Sitelere Giriş Programı 2018
İphone Yasaklı Sitelere Giriş Programı 2018; Merhaba değerli okurlarımız bu yazımızda İphone yasaklı giriş hakkında bir çok bilgi vereceğim.

Hazırlanan bu konumuzda programlı ve programsız olarak yasaklı sitelere giriş nasıl yapacağınızı tek tek anlatacağım.Biliyorsunuz ülkemizde bir çok sosyal ağ sitesi erişime kapalı bu nedenle iphone telefonda sitelere girişlerde sorunlar yaşanabiliyor.Engelleri aşmak için ise sizlere programsız yöntemi anlatacağım.

İphone Yasaklı Sitelere Giriş Programsız:
İphone Dns ayarlarını yaparak engellenen sitelere giriş yapmak mümkündür.Bunun için şu adımları uygulamanız yeterli olacaktır.
  • İlk olarak wifi ağına bağlı olmak durumundasınız.
  • Öncelikle “Ayarlar”a gidin. Ardından “Wi-Fi” seçeneğine dokunun.
  • Ardından bağlı olduğunuz veya bağlanmak istediğiniz internet ağını seçmelisiniz. Ben örnekte “ASUS” ağını seçtim.
  • Burada ağ ayarlarını göreceksiniz. Siz, aşağıda işaretlediğim alan dışındaki hiçbir alanı değiştirmeyin.
  • Şimdi, işaretli alandaki değerleri silerek aşağıdaki değerleri girin.
  • Bu adımdan sonra “Ayarlar”dan çıkabilirsiniz. Şimdi tarayıcınızı kapatıp tekrar açın. Artık özgürce internetin keyfini yaşayabilirsiniz.
İphone Yasaklı Sitelere Giriş Programı İle Engelleri Aşmak İçin ise;
Ücretsiz olarak sunulan bir çok proxy uygulaması bulunmaktadır.Ücretli olanlar tabi daha hızlı oluyor lakin neden bir internet sitesine girmek için para ödeyesiniz ki sizlere en çok kullanılan popüler vpn, proxy uygulamalarını sunuyorum dilediğinizi indirip iphone cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Bunlardan en çok kullanılanı zenmate core vpn uygulamasıdır.Türkiye'de oldukça popüler olan bu uygulama sayesinde engelli olan siteye anında erişime sağlayabilirsiniz.Uygulamanın kötü yanı ise üye olmanızı istiyor.Altta resimde görüldüğü gibi bir çok farklı ülkelerin sunucusunu barındırıyor.Herhangi birini seçerek yasaklı siteye giriş yapabilirsiniz.



Zenmate Core Vpn İndir

Diğer bir uygulama ise Opera Free Vpn adından da anlaşılacağı gibi bu uygulama ücretsiz olarak hizmet vermektedir.Uygulamanın tek eksi yönü birazcık yavaş çalışıyor olmasıdır.Ancak sitelere sorunsuz şekilde giriyor.

Opera Free Vpn İndir:

Bir diğer popüler olan uygulama ise Turbo Vpn'dir.Türkiye'de oldukça ünlü olan bu uygulama son derece hızlı ve güvenilirdir.WiFi, LTE, 4G, 3G ve tüm mobil veri platformlarını destekliyor. Ayrıca uygulama ücretsiz olarak sunuluyor.


Turbo Vpn İndir

COMMENTS

Ad

Android Vpn Android Vpn Programları Android Yasaklı Sitelere Giriş Dns Dns Adresleri Dns Ayarları Genel Mobil Dns Ayarları Mobil Vpn Nudevista Proxy Chrome proxy site Proxy Siteleri proxy sites proxy sitesi vpn Vpn Chrome Vpn Chrome Eklentileri Vpn Uygulaması Vpnhub Web Proxy Chrome xhamster xhamster giriş xhamster ktunnel xhamster proxy xhamster vpn xvideos yasaklı giriş Yasaklı Giriş Eklentisi yasaklı sitelere giriş
false
ltr
item
Ktunnel - Vtunnel - Yasaklı Sitelere Giriş: İphone Yasaklı Sitelere Giriş Programı 2018
İphone Yasaklı Sitelere Giriş Programı 2018
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhuDWzhUbpnDYhxGvNcyaAqJSL_0XrDo8GD9ICGvUjMYhN-Bn_mYB29Rw38lskWEzdtYaNQDqkI7eBfGURqNtaRwnsjgi52AWGbqiXvDIIVWMbdCahEK9GgdtLLqfcJA9QU6D312IF4SaA/s320/%25C4%25B0PHONE.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhuDWzhUbpnDYhxGvNcyaAqJSL_0XrDo8GD9ICGvUjMYhN-Bn_mYB29Rw38lskWEzdtYaNQDqkI7eBfGURqNtaRwnsjgi52AWGbqiXvDIIVWMbdCahEK9GgdtLLqfcJA9QU6D312IF4SaA/s72-c/%25C4%25B0PHONE.jpg
Ktunnel - Vtunnel - Yasaklı Sitelere Giriş
http://ktunnel.sayfan.net/2018/09/iphone-yasakli-sitelere-giris-programi.html
http://ktunnel.sayfan.net/
http://ktunnel.sayfan.net/
http://ktunnel.sayfan.net/2018/09/iphone-yasakli-sitelere-giris-programi.html
true
7932380528858773390
UTF-8
Not found any posts TÜMÜNÜ GÖSTER Devamını Oku. Reply Cancel reply Delete By Anasayfa PAGES POSTS TÜMÜNÜ GÖSTER BUNLARDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR; LABEL ARCHIVE Ne Aramıştınız? Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago